Ukens leder

Kjære alle sammen!

Som nevnt før sommeren er forskningsrådets evaluering av medisin og helsefag på gang. K2 har meldt inn 9 forskningsgrupper. I tillegg til forskningsgruppene skal også instituttet som administrativ enhet evalueres som helhet.

Evalueringen er en flerstegsprosess:

  • Utforming av evalueringsmandater (Terms of Reference)
  • Datainnsamling
  • Vurdering og evaluering av data

Til dette trenger vi hjelp av forskningsgruppene som er meldt inn. Kontaktpersoner i de aktuelle forskningsgruppene vil bli invitert til en rekke arbeidsmøter i løpet av høsten.

Ettersom hele K2 også skal evalueres, er det viktig at vår online tilstedeværelse er oppdatert. Oppfordring til alle forskningsgrupper: se gjennom deres tekster på K2 sine websider (som også trenger en oppgradering, vi jobber med saken!), redigere og oppdatere og send en ny versjon til din tildelt webredaktør (eller Irene Hjelmaas og Christina Flornes som kan hjelpe med det tekniske).

Vi har også en rekke vitenskapelig ansatte som ikke er medlem i noen forskningsgruppe. Det er ikke bra, alle må ha tilhørighet til (minst) en forskningsgruppe (og forresten også undervisningsgruppe for dem det gjelder). Er du usikker hvor du tilhører? Ta kontakt en av oss!

God helg i solen!

Susanna og Silke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *