SEMINAR Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner

Foto/ill.: Anne Sidsel Herdlevær

 

Digital hjerterehabilitering

Hjerterehabilitering reduserer dødelighet, reinnleggelser og psykologisk stress, men nasjonale data viser at over 80% deltar ikke i hjerterehabilitering etter hjerteinfarktet. Seminar 15.03.24 ved professor Tone Norekvål på Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner

 

 

Tone Norekvål er Professor ved Klinisk Institutt 2 ved UiB. Hun leder forskningsgruppen PROCARD ved Hjerteavdelingen, Haukeland Universitetssykehus og arbeider også som spesialrådgiver for Fagsenter for pasientrapporterte data ved Haukeland Universitetssykehus. Hun innehar en rekke nasjonale og internasjonale verv.

Tid: 15.april klokken 12.00 til 13.00
Sted: Rom 9.1 og 9.2 Laboratoriebygget

Åpent for alle interesserte

Les mer: https://www.uib.no/kvinnehjerte/169641/digital-hjerterehabilitering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *