Frokostseminar 3.oktober: Lov og rett/rett og galt – hva er bioetikk?

Ny bioteknologi gir fantastiske nye muligheter: gentesting, genmodifisering, kloning og assistert befruktning kan både skape, endre og redde liv. Men alt bør ikke være lov, og alt er heller ikke lov. Hvor grensen skal gå, eller hva som er rett eller galt, er ofte vanskelig å bestemme.

Seniorrådgiver Eirik Joakim Tranvåg, lege og medisinsk etiker, skal i dette frokostforedraget snakke om hvordan bioetikk hjelper deg å rydde i mylderet av argumenter, verdier og muligheter. Hva står egentlig på spill, og for hvem? Hva er de viktigste argumentene? Og hva er det rette valget for deg?

Tid: 3. oktober kl. 8.30-9.15.
Sted: Litteraturhuset i Bergen, sal Olav H. Hauge og digitalt.

Les mer og påmelding. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *