CCBIO Symposiet 10.-11. mai

CCBIO

 

CCBIOs 4de årlige symposium 10.-11- mai er nært forestående, husk å melde deg på innen 10. april. Symposiet foregår også i år på Solstrand Hotel & Bad, med perfekte rammer for en oppdatering på det siste innen kreftforskning, og gode forhold for internasjonal og nasjonal nettverksbygging.

CCBIO symposiet er en kombinasjon av inviterte internasjonale og nasjonale eksperter innen kreftforskning, og posterutstilling der yngre forskere får anledning til å presentere sin forskning. Av internasjonale talere kan vi nevne Marsha A. Moses, Ritva Heljasvaara, Thorsten Schlomm, Brunangelo Falini, Meenhard Herlyn, Hani Gabra, Michael A. Curran, Rolf Brekken og Salem Chouaib. I tillegg vil vi få høre fra både CCBIO-forskere, andre nasjonale kreftforskere, og fra lovende unge forskere.

Meld deg på før det blir fullbooket og innen fristen 10. april – velkommen skal du være!
Du finner programmet og registreringsskjema på www.ccbiosymposium.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *