FORSKER GRAND PRIX 2024

Ti forskere. Fire minutter. Én vinner. 

Lyst å bli en fremragende formidler? Er du Ph.d student? Da kan vi hjelpe deg!

Forsker Grand Prix er Norgesmesterskapet i forskningsformidling og en glimrende sjanse å forbedre formidlingsevnene dine. Som deltager får du en fantastisk mulighet til å lære mer om hvordan du når fram med budskapet ditt til et stort publikum.

Vi gir deg individuell coaching der du får vite mer om storytelling, presentasjonsteknikker, stemmebruk, kronikkskriving, mediehåndtering og kreativ tenkning. Du får også tilgang på et stort nettverk i andre fagmiljøer. Gå ikke glipp av denne flotte sjansen til å forbedre formidlingsevnene dine.

Konkurransen er åpen også for engelsktalende kandidater. Av hensyn til den allmenrettede formidlingen og den generelle hensikten med konkurransen bør likevel flertallet av deltakerne være norskspråklige.

Forsker Grand Prix arrangeres 25. september i Mimes Brønn på Høgskulen på Vestlandet. Nasjonal finale blir i Oslo enten 27. eller 28. september.

https://www.forskningsdagenebergen.com/bergen/forsker-grand-prix-2024/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *