Thea Midtun

Jobber med Studie, Klinisk institutt 2

Jeg jobber som semesterkoordinator for MED9 (niende semester på medisinstudiet) og er administrativ ansvarlig for noen masteremner ved instituttet.

Det som jeg liker best ved jobben min, er at det er så mange ulike og varierte arbeidsoppgaver, og at jeg har ansvaret for alle prosesser i et emne fra start til slutt! Det er givende å se at arbeidet man legger inn i planleggingsfasen fungerer i praksis, og å kunne legge til rette for at både studentene og de vitenskapelige har det de trenger for å kunne utføre arbeidet sitt.

Mesteparten av tiden på jobben går med til å holde kontroll på at alt går som det skal med undervisning, praksis og eksamen.

Jeg liker å jobbe på K2 fordi jeg har så mange gode og kjekke kollegaer her! Og ikke minst er det givende å være med på å legge til rette for at vi kan utdanne de beste legene i landet.

Én kommentar til “Thea Midtun

  1. Jone Trovik

    Thea gjør en kjempejobb med å holde styr på undervisningsopplegget i 9. termin! Vi er så glade for å ha deg på laget. Hilsen underviserne i føde-gyn, pediatri, genetikk og BUP

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *