Bruk Skype for Business 2016!

snip_20160322200021Skype for Business 2016 er åpnet for bruk ved K2. Flere i administrasjonen er allerede i dag på Skype, deriblant adm. sjef, økonomer, studieadministrasjonen og Ingvild i resepsjonen. Det er derfor lettere for deg å sende oss en chat for hjelp og spørsmål.

IT UIB melder om følgende:
Da skal alle ved K2 ha mulighet for å kjøre Skype for Business –  lynmeldinger.
Det er svært mange som ble lagt om nå, så fint om dere tar kontakt med BRITA om noen opplever å ikke få tilgang til tjenesten – det kan hende noen få har feil i mailadressen, da vil de ikke bli generert automatisk.
Det er en liten hake – de som ikke har Exchange (Outlook) vil oppleve tjenesten som lite brukervennlig. Et godt alternativ for disse vil være å gå over til Exchange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *