SEFAS søker nestleder/forsker

Ved Det medisinsk-odontologiske fakultet, Institutt for global helse og samfunnsmedisin, Universitetet i Bergen, er det en ledig stilling som forsker/nestleder ved Senter for alders- og sykehjemsmedisin (SEFAS).

SEFAS er i vekst og vår nye medarbeider blir en sentral partner i videreutviklingen av senteret, med tilknytning til forskningsprosjektene og nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Utadrettet presentasjon av SEFAS, inkludert faglige presentasjoner, vil være en naturlig del av stillingen. Forskeren/nestlederen blir også involvert i utvikling av nye prosjekt.
Hele stillingsutlysningen finner du på jobbnorge.no.

Søknadsfrist er 3. april.

Vi setter stor pris på at dere sprer dette videre!
Med vennlig hilsen

Gunhild Agdesteen
Seniorkonsulent
Senter for alders- og sykehjemsmedisin (SEFAS)
Universitetet i Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *