Vil du vurdere søknader for Dam?

Nå trenger vi flere fagpersoner til programmet Helse.

Stiftelsen Dam benytter eksterne fagutvalg for å vurdere alle søknader. Det er viktig for å sikre en god faglig og uavhengig vurdering av søknadene. Og nå trenger vi nye fagpersoner til programmet Helse. Du kan melde din interesse her.

Programmet har løpende søknadsbehandling, det vil si at du må kunne vurdere søknader fortløpende gjennom året. For Dam er det viktig at fagutvalgene skal representere et stort mangfold. Søknadsbehandlingen er digital og kan gjøres der du selv befinner deg, så verken demografi eller geografi bør være et hinder for å melde sin interesse.

https://dam.no/2023/05/11/vil-du-vurdere-soknader-for-dam/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *