Masterprosjekt i biomedisin 2020-2021

Programutvalget på Institutt for Biomedisin ønsker å oppfordre det vitenskapelige fagmiljøet til å tilby masterprosjekt i biomedisin som skal gjennomføres i perioden høst 2021 – vår 2022. Bruk MAL Projectdescription. Vi ønsker at bidragene er formulert på engelsk.

Vi vil i løpet av høstsemesteret arrangere en mingledag hvor masterstudentene kan treffe potensielle veiledere, og forskergruppene får mulighet for å presentere sin forskning. Detaljer om dette vil bli sendt ut på et senere tidspunkt. Vi håper dere ønsker å delta på dette! Mer informasjon her: VEILEDER INFO_

Vennligst send inn masterprosjektet innen 18. September til siri.aaserud@uib.no eller til studie@biomed.uib.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *