Tilbud om kurs i informasjonssikkerhet

Til alle ansatte på UiB.

IT-sikkerhet er en utfordring både på jobb og privat. Forsøkene på å skaffe seg uautorisert tilgang til, manipulering av og rent skadeverk på våre data og systemer blir mer avanserte og øker i omfang. Trygghet og tillit til våre systemer og våre data er viktig i hverdagen, og det er i alles interesse at vi sammen bidrar til å beskytte våre verdier. Vi er alle ansvarlige for å beskytte og ta vare på våre student- og forskningsdata, samt administrative data.  Et av de beste tiltakene UiB som institusjon kan iverksette er bedre kunnskap og kompetanse.

I forbindelse med Nasjonal Sikkerhetsmåned, som arrangeres i oktober hvert år, vil vi tilby alle ansatte et kurs i informasjonssikkerhet. Kurset består av en serie med 2–3 minutters moduler som du vil få tilsendt via e-post fra 3. oktober. Avsender er Nasjonal Sikkerhetsmåned 2017 (course@nanolearning.com).

Jeg håper du vil bli med på kurset, og på den måten bidra til at vi kan øke vår felles kompetanse på dette viktige området.  Vi ønsker å registrere de som fullfører dette kurset i Informasjonssikkerhet i Min mappe i HR-Portalen for å dokumentere at du har gjennomført kurset.

Dersom du ønsker å delta på dette kurset, kan du melde deg på her.

Påmeldingsfrist er fredag 29. september kl. 12:00.

Vi minner også om Digital myldredag for ansatte 4. oktober der IT-sikkerhet vil ha egen stand.

Vennlig hilsen
Tore Burheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *