Fakultetets dag: Dette er vinnerne!

vikseogdicksteinFakultetets dag er dagen hvor vi på Det medisinsk-odontologiske fakultet løfter frem fremragende forskere og undervisere. Vi får også besøk av en berømt forsker, les mer om det her: Falch-forelesning av Fred “Rusty” Gage”

I år deler vi også ut Søren Falch Øyenlege og øyenlege Sigurd Falchs Prisbelønning for fremragende lederskap innen medisinsk forskning (Falchs seniorpris) i tillegg til Falchs juniorpris som går til spesielt dyktige forskere yngre enn 40 år.

Falchs seniorpris tildeles: Kenneth Dickstein
Falchs juniorpris tildeles: Bjørn Egil Vikse

Prisutdelingene skjer torsdag 8. juni, i Stort Auditorium, Haukeland Universitetssjukehus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *