Warning !! Info om oppstart.

Advarsel skiltMandag 15. juni starter Bolseth glass jobben med utskifting av vinduer i 9., 8. og 7. etasje: De starter med den halvdelen av fasaden som er på Vivarie-siden av bygget !!!!!!  
De vil starte arbeidet fra riggområdet («oppe-  bak vivariet»), og starter først med demontering av samtlige SHED- gardiner (de utvendige grå) i denne halvdelen av 7., 8. og 9. etasje !! I praksis vil det si at dere kommer til å få litt problemer dersom solen (mot formodning) skulle «dukke opp» i kommende 14.-dagers periode. Da har dere ingen annen solskjerming i de tre etasjene enn eventuelle «løse innvendige» persienner.
Selve glassutskiftingen begynner rundt 18.06. i samme område, og vil ta vel èn uke. Deretter blir SHED-gardinene remontert, og man fortsetter på neste halvdel av bygget i 7., 8., og 9. etasje med samme fremgangsmåte.
Ved utskiftning blir hele vinduene løftet ut, og kontorene blir helt åpne en stund.Dette medfører at alle må rydde vekk ting som står i vinduspostene. Løse papirer i hyller og på kontorpulter må også ryddes vekk, slik at disse ikke blåser vekk når vinduene fjernes.
Kontaktpersoner ved UiB er Irene Hjelmaas eller Siv Eggereide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *