Ukens leder

Vestlandslegen: Presentasjon av nye tilsatte

De fleste stillingene som er utlyst i forbindelse med den kliniske delen av Vestlandslegen ved Stavanger universitetssjukehus er nå tilsatt eller i siste delen av tilsettingsprosessen. For bedre å integrere disse i moderinstituttet, blir det fra neste uke en presentasjon av hver enkelt ansatt i K2-nytt. I tillegg til å få nyttig informasjon om hver tilsatt, håper vi det vil gjøre det lettere å ta kontakt. Økt samarbeid om undervisning med faggrupper på tvers vil kunne gjøre hverdagene lettere både i Bergen og i Stavanger. Videre gir det mulighet for økt forskningssamarbeid, et stort og kun delvis utnyttet potensial.

Velkommen til alle nytilsatte ved Stavanger universitetssjukehus!

Pål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *