Midler til forskning fra Stiftelsen Dam – utlysningen er åpen

Det er nå mulig å søke midler til forskning fra Stiftelsen Dam gjennom Nasjonalforeningen for folkehelsen

Formålet er støtte til helseforskning rettet mot målgrupper i Norge og som bidrar til å fremme levekår, fysisk og psykisk helse, mestring, livskvalitet eller sosial deltakelse. Mer informasjon om utlysningen finnes her: https://dam.no/programmer/forskning/utlysning/

Se vedlegg for mer informasjon om hvordan søke og viktige frister.

Hvis du har spørsmål om ordningen eller lurer på om ditt forskningsprosjekt kan søkes via Nasjonalforeningen for folkehelsen, ta kontakt med Øivind Kristensen, oikr@nasjonalforeningen.no tlf. 404 45 793

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *