Innspillsmøte om satsingen på kunstig intelligens

  1. nov – 07. nov – 08. nov

Hvor: Digitalt og Forskningsrådet

Forskningsinnsatsen på kunstig intelligens øker formidabelt, både i Norge og internasjonalt. Regjeringen har nylig lansert en satsing på KI og bevilger 1 milliard kroner til forskning på feltet de neste fem årene.

Forskningsrådet inviterer derfor til innspillsmøter for å høre hvilke behov det er viktig å møte nå – og på lang sikt. Har Norge særlige fortrinn? Hvor ligger mulighetene? Hva skal fotavtrykket være og hvordan kommer vi dit?

KI utfordrer eksisterende strukturer på nær sagt alle områder i samfunnet. I Forskningsrådets KI-portefølje er det flere store forsknings- og innovasjonssentre, nasjonale infrastrukturer, nasjonale og internasjonale forskerskoler og nettverk, i tillegg til en rekke små og store forsknings- og innovasjonsprosjekter.

https://www.forskningsradet.no/arrangementer/2023/ki-innspillsmote-1/


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *