Grunnforståelse av UiB-økonomien

Kurset skal gi en grunnleggende forståelse for økonomiske begreper og hvordan statlig økonomi og UiB-økonomien virker og spiller sammen.

Fysisk opplæring for ansatte med roller innen økonomifeltet har vært etterspurt over en tid. Økonomiavdelingen starter opp et opplæringsprogram innen økonomiområdet ved UiB november og desember 2023 med tre-timers samlinger der deltakerne får anledning til å møtes fysisk.

Målgruppen for den enkelte samling vil være ansatte og ledere som har oppgaver innen det aktuelle arbeidsfelt. Primært vil kursene passe for de som er nye i rollen, og de som ønsker en oversikt over alle prosessene.

Plass: Nygårdsgaten 5 (UiB Læringsarena)

Datoer og mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *