Ukens leder

Kjære alle sammen!

Det var mange fra både UiB og Haukeland sykehus som kjempet om de 4 finaleplassene for å kunne søke K.G. Jebsen sentre for medisinsk forskning. Hele 3 av 4 forskerne som ble invitert til å sende full søknad er fra K2: Eva Gerdts, Bjørn Tore Gjertsen og Stian Knappskog. Gratulerer så mye! Vi er veldig stolte og ønsker lykke til!

 

  Foto: ukjent                           Foto: Øystein Fykse/Haukeland universitetssykehus     Foto: Melanie Burford

17. mai nærmer seg med store skritt, og alle UiB-ansatte er inviterte til å delta i hovedprosesjonen (avgang fra Museplassen kl.9:30, eller oppmøte kl. 10:15 på Koengen, kolonne 4). Vi får følge med på værmeldingen, men så langt ser det lovende ut 😊 Med Kristi Himmelfart dagen etter 17. mai er det sikkert mange som tar en langhelg. Det blir derfor ingen K2nytt neste fredag.

Riktig god helg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *