Ny redaktør for K2-nytt

Hei,
Jeg har fått gleden av å ta over som redaktør av K2-Nytt etter Jens Vikse.

Mitt navn er Inga K. F. Motzfeldt, og jeg jobber i presisjonsonkologi-gruppen ledet av Bjørn Tore Gjertsen. Jeg har en bakgrunn fra molekylærbiologi og biomedisin, og arbeider for tiden med min doktorgradsavhandling som fokuserer på akutt myelogen leukemi (AML). Prosjektet omfatter både den sjeldne undergruppen av AML, kalt erytroleukemi, og AML generelt med fokus på FLT3-mutasjoner.

Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven, og fortsette det gode arbeidet med å opplyse om alt som foregår. Har du innspill til saker som skal inkluderes i K2-Nytt, send dem til meg på: Inga.Motzfeldt@uib.no.

 Ønsker alle en god helg!

Beste hilsen
Inga K. F. Motzfeldt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *