Konferanse: Interdisciplinary Teamork Skills for the 21st Century

TVEPS har den store glede av å være vertskap for årets nordiske Its21 («Interdisciplinary Teamwork Skills for the 21st Century») konferanse, den går av stabelen 27-28 april på Grand Hotell Terminus, og vi håper på ca 150 deltakere. Temaet for årets konferanse er:

In pursuit of a sustainable future: creating and anchoring interprofessional- and sustainability mindsets in educations and in the work field.

Nå er registreringen åpnet, og foreløpig program er offentliggjort. Lenke til registreringsskjema + foreløpig program ligger på konferansens nettside. Noe for enhver smak – og masse stimulerende innhold for en bærekraftig fremtids-utdanning med tverrfaglig fokus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *