Studentkonferanse 27. oktober

Pandemisenteret inviterer til tidenes første nasjonale studentkonferanse i Bergen. På programmet står blant annet markering av ett år med Pandemisenter, utspørring mellom skoleelever og forskere og presentasjon av studentoppgaver.

Tema for studentkonferansen er «Neste pandemi kommer – hva gjør vi da»? For å svare på dette spørsmålet, kommer studenter og skoleelever (vgs, master og PhD) fra ulike deler av landet for å fortelle hva de har lært og forsket på. De vil også bli utfordret på hvordan samfunnet kan være bedre forberedt på den neste pandemien. På første del av programmet står markering av Pandemisenterets ettårsdag og en innledende samtale om hva pandemien har lært oss lokalt og globalt. Her deltar viserektor Gottfried Greve ved UiB og brukerrepresentant Katrine Nødtvedt fra Bergen kommune.

Se her for fullt program.

Facebook arrangement er her: https://www.facebook.com/events/118039357137382

Studentkonferansen finner sted på Bergen offentlige bibliotek onsdag 27. oktober kl 10-17.

Påmelding er via dette skjema innen 17. oktober: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=10984968

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *