Kurs: MIC Multimodal Imaging

Molecular Imaging Center (MIC) inviterer til det andre kurset i Multimodal Imaging av små dyr. Kurset tar sikte på å gi deltakerne kunnskap om prinsippene bak og praktisk bruk av blant annet MR-bildebehandling, PET-/CT-avbildning, optisk avbildning (OI) og ultralyd (US).

Teknologiene som presenteres i dette kurset, tilbys alle ved MIC, samt kvalifisert personell / kompetanse og etterbehandlingsprogramvare. Dette kurset vil gi en god introduksjon til multimodal avbildning og nyttig bakgrunn for å benytte videre disse metodene.

Tid: 7.–10. november 2017.
Sted: Institutt for biomedisin, Haukeland universitetssykehus.

Pris: kr 4 800.
Inkluderer kursmateriell, kaffe og middag onsdag kveld.

Mer informasjon.
Program.

Påmelding.
Påmeldingsfrist: 13. oktober 2017.
Høyst 8 deltakere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *