Ansattvisning og rabatterte BIFF-billetter

Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) går av stabelen fra 26. september til 4. oktober. I år, som i fjor, har vi gleden av å tilby UiBs ansatte en gratis visning før festivalen starter og rabatterte billetter under selve festivalen.

Tirsdag 12. september kl. 18:00 vil det bli satt opp en gratis visning for alle ansatte av Bill Nyes dokumentarfilm Science Guy.

Ansatte som er interesserte, kan få opp til to gratisbilletter til visningen. Billettene hentes i Magnus Barfot kinosenter eller Konsertpaleet, og billettsalget har allerede startet. Husk å ta med ansattkort!

I tillegg til ansattvisningen vil ansatte også få rabatterte billetter til kr 60 pr. stk. under hele festivalen ved framvisning av ansattkort. Tilbudet er i regi av Velferdsutvalget, og billettsalget starter 8.september.

Les mer om programmet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *