E.ON Stipendienfonds

E.ON Stipendienfonds er et fond med det formål å fremme tysk-norske akademiske relasjoner innen tverrfaglige forskningsprosjekter knyttet til energifeltet ved å blant annet tildele stipend til master-/doktorgradsstudenter og juniorforskere. I tillegg er målet å organisere workshops, konferanser og seminarer, og å videreutvikle eksisterende nettverk blant forskere.

Søknadsfrist: 15. oktober 2017.

Informasjon om utvekslingsstipend.
Søknadsskjema.

Utvekslingsstipend

Utvekslingsstipendiet tilbys av E.ON Stipendienfonds til norske og tyske master- og doktorgradsstudenter som studerer energivitenskap i partnerlandet, Tyskland eller Norge, med et sterkt og tydelig fokus på energifeltet i videste forstand – ideelt sett med en tverrfaglig tilnærming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *