Utlysning av forskningsmidler fra Gades Legat

Gades Legat lyser ut midler til anvendelse i forskning innen patologi, mikrobiologi og immunologi. Alle som er faglig tilknyttet forskningsmiljø ved UiB eller Haukeland universitetssykehus innen patologi, immunologi eller mikrobiologi, kan søke om midler.

Søknad sendes elektronisk til Gades Legat ved sekretær Håvard Hoel Aass.

Søknadsfrist: onsdag 5. april 2017.

Søknad skal være kortfattet og inneholde:

  • Navn på søker og arbeidssted
  • Navn og kort beskrivelse av prosjektet det søkes om midler til
  • Budsjett
  • Søknad skal totalt ikke overskride 2 sider

Legatet ønsker for 2017 å samle utdelinger i færre prosjekter med større tildelingssum for hvert prosjekt. Støtte til flerårige prosjekter kan vurderes. Støtte til reiser der man ikke formidler/presenterer egen forskning, vil ikke bli prioritert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *