Invitasjon til PhD-Stafett 2015 onsdag 9. desember

Senter for kvinne- og kjønnsforskning (SKOK) ved UiB inviterer alle Ph.d.- kandidater som skriver avhandlinger med kjønnstematikk, til seminar. Alle ph.d.-kandidater som skriver avhandlinger med en tematikk som empirisk eller teoretisk, omhandler kjønn, er velkomne til et tverrfaglig seminar onsdag 9. desember.
Ph.d.- stafetten blir et heldagsseminar der alle får 15 minutter til å legge fram prosjektene sine. Deretter setter vi av minimum 15 minutter til diskusjon av innlegget. På denne måten får kandidatene muligheten til å knytte nyttige kontakter på tvers av fagdisiplinene og til å få innspill fra fagpersoner på SKOK.
Er du interessert i å delta, meld deg på via denne linken innen 1. desember. Her blir du bedt om å laste opp maks en halv side om prosjektet ditt (abstract).

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med idunn.tandstad@uib.no innen 1. desember.
Tid: Onsdag 9. Desember 2015
Sted: Ida Blom’s hus, Allégaten 34, seminarrommet, 3. etasje
www.uib.no/skok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *