Vel overstått sommer!

Per BakkeVel overstått sommer! Jeg håper folk har fått anledning til å lade batteriene og er klare til ny frisk i høst. Siden sist har instituttet fått ny administrasjonssjef, Julie Stavnes. Hun kommer fra oljeindustrien, og vil kunne se på instituttadministrasjonen med friske øyne. En nærmere presentasjon av henne finnes annet sted i dette nummer. Eva Gerdts har gitt seg som studieleder etter en kjempeinnsats over flere år, og erstattes av Jone Trovik fra gyn/obs miljøet.

I høst er det flere viktige saker for instituttet. Den nåværende strategiplanen for K2 utløper i år. Vi må evaluere i hvor stor grad vi har nådd de målene vi satte og ikke minst utarbeide en ny. K2- organisasjonen vil bli justert. Implementeringen av den nye studieplanen i medisin skal gjennomføres. Satsingen på søknader til eksterne prosjekter må stimuleres. Ikke minst er den stramme økonomien et tema. Der kan jeg melde at K2-økonomien er i bedring. Disse og flere saker kommer jeg tilbake til etter hvert.
Per

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *