Utlysning av nominasjoner til 2016 Novozymes Prize

Dette er en utlysning av nominasjoner til 2016 Novozymes Prize. Formålet med prisen er å øke bevisstheten om grunnleggende og anvendt bioteknologisk forskning. Mottakeren må ha en aktuell stilling ved en offentlig eller ideell forskningsinstitusjon i et europeisk land. Mottakerens nasjonalitet spiller ingen rolle. Prisen deles ut av en komité etablert av Novo Nordisk Foundation. Prisvinneren vil bli valgt av komiteen basert på nominasjonene som blir mottatt. Premien er på 3 millioner DKK. Den deles ut til et overveiende europeisk bidrag. Prisen ble første gang delt ut i 2015. Fristen for å nominere en kandidat er 8. juni 2015. For mer informasjon se her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *