Ferie – viktig informasjon!

Ferieåret 2013 nærmer seg slutten, og det betyr at ferieregnskapet for den enkelte ansatte snart vil bli  avsluttet. Vi minner derfor om at all ferie som er avviklet eller planlagt avviklet i 2013, skal registreres i personalportalen PAGAweb:  http://pagawew.uib.no .

Deltidsansatte som ikke arbeider hver dag, må være spesielt oppmerksomme ved registrering av ferie, da ferieregnskapet tar som utgangspunkt at også deltidsansatte arbeider hver dag. Se informasjon om ferie for deltidsansatte her:

http://pagaweb.w.uib.no/ansatte/5-ferie/

Det er anledning til å søke om overføring av inntil 14 ubrukte feriedager til 2014. For å søke om overføring av ferie åpner du et ferieskjema, klikker du på haken til høyre for «Søknad om» og registrerer antall feriedager du ønsker å overføre til neste år og sender skjemaet.

ferie

Fristen for å søke om overføring av feriedager er 20. desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *