Hvordan få gullet ut av helsedata?

Time and location: 8. desember 2022 kl. 10:00 at Eitri Medical Incubator, Haukelandsbakken 31

The University of Bergen, the Institute of Public Health, Norce, Eitri and The Life Science Cluster​ welcome you to a seminar on safe storage of third-party data in research projects.

Do you work with legal issues at hospitals or universities, or are you involved in research projects yourself? 

Arbeider du med juridiske problemstillinger på sykehus eller universiteter, eller er du selv involvert i forskningsprosjekter? Vi vil heve diskusjonen om trygg lagring av tredjepartsdata for forskningsprosjekter gjennom å både se på hva som ikke har fungert – og dele og drøfte konkret kunnskap hvilke løsninger som kan være aktuelle i fremtiden. Vi tar utgangspunkt i konkrete caser.

Det er et stort behov for sikre løsninger for datalagring av tredjeparts data i forskningsprosjekter. Flere store prosjekter med store ambisjoner for sikker datalagring har feilet eller ikke svart til forventningene. Det kan se ut som at tiden for de store digitale systemene som gjør alt, er forbi. Hva blir løsningen?

Målgruppen for seminaret er dataforvaltere, forskere og juridiske eksperter på sykehus, institutter og universiteter, med behov for og innsikt i problemstillinger rundt trygg, digital lagring av tredjeparts data.

Meld deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *