Ukens leder

Kjære alle,

Tilbake i stolen igjen etter en spennende og travel prosess med å koordinere en SFF-søknad! Jeg synes produktet ble veldig bra og håper NFR er enig 🙂

Jeg vil rette en stor takk til Silke Appel som vikarierte for meg samt resten av lederteamet ved K2 som naturligvis fikk flere arbeidsoppgaver.

I 2019 arrangerte vi for alle ansatte ved K2 en «K2 Retreat» på Solstrand som vi har fått veldige gode tilbakemeldinger på. Planen var derfor å gjenta denne – hvert annet år pga. økonomiske forhold. Korona-pandemien gjorde imidlertid at vi dessverre ikke kunne arrangere den i 2021. Siden samfunnet er åpnet opp igjen med mindre restriksjoner, blir det som dere har fått informasjon om tidligere en ny «K2 Retreat» 24-25. februar 2022. Vi får håpe smittetallene holder seg på et akseptabelt nivå slik at det ikke innføres restriksjoner igjen på denne typen arrangementer.

Jeg vil minne om påmeldingsfristen som er alt 21. november. Dere kan melde dere på her: K2 KONFERANSEN 2022 / K2 CONFERENCE 2022 (uib.no).

Håper å se så mange som mulig av dere på Solstrand og at dere engasjerer dere i diskusjoner, grupper og annen aktivitet. Konferansen blir ikke bedre enn det deltakerne gjør den til!

Ha en riktig god helg!
Pål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *