The Gilead Sciences Nordic Fellowship Programme 2018 

Finansiering i år vil utgjøre 3 000 000 SEK til prosjekter utført i Norden.

Målet med Gilead Sciences Nordic Fellowship Programme er å tildele økonomiske tilskudd for å oppmuntre til utvikling, utforskning og formidling av nye ideer, og skape beste praksis innen levering av pasient-sentrert omsorg på tre områder – HIV, leversykdommer (LVD) og hematologi/onkologi (ONC). Evidens generert fra fellesskapsprosjekter gir mulighet til å forme folkehelsepolitikken og praksis, eller å generere nye studier eller fellesforetak for å forme kliniske pasientforløp. Prosjektene som støttes under Gilead Sciences Nordic Fellowship Programme er uavhengige av bruk av bestemte terapeutisk agenter.

Vennligst se vedlagte brosjyre for ytterligere detaljer om Stipendiatprogrammet – temaene for dette året, søknadstidslinjen m.m. Vær også oppmerksom på at forslag som oppfyller kriteriene for et klinisk studie i EUs kliniske forsøksdirektiv 2001/20 / EC kan ikke finansieres under fellesskapsprogrammet.

Gilead Sciences Nordic er forpliktet til å støtte lokale tiltak som i siste instans forbedrer pasientomsorgen, og vi gleder oss til å få gjennomført søknader de neste månedene.

Veiledning til søkeren finner du her.

Mer informasjon om det nordiske fellesskapsprogrammet finner du her.

Har du spørsmål, vennligst kontakt oss her.

Med vennlig hilsen,

Anette M. Hommelgaard, PhD
Country Medical Director Nordics Gilead Sciences Nordic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *