Husk påmelding til instituttets undervisningsdag onsdag 2. mai

Undervisning er en KJERNEAKTIVITET for vårt institutt. For å høyne alles kompetanse arrangeres derfor dette vårlige møtet der vi bl.a kan lære om undervisningsportifolio (viktig mhp CV-bygging) og pedagogisk bakgrunn og gode praktiske eksempler på TBL. (Du som ikke umiddelbart husker hva dette er en forkortelse for bør absolutt melde deg på…). Videre om bruk av VR (virtual reality) i undervisning, studentvarslingsportalen «SiFra” og sensorrollen ved OSCE (iheller ikke helt sikker på hva dette er…?).
Programmet er relevant for alle våre undervisningsprogram og både undervisere og undervisningsadministrative og vi får endog dele våre erfaringer med K1-gjengen.

Hjertelig velkommen! Meld deg på her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *