CCBIO symposium 19-20. april 2017

CCBIO inviterer til sitt 5te årlige symposium 19.-20. april 2017, som også i år foregår på Solstrand Hotel & Bad med perfekte rammer for en oppdatering på det siste innen kreftforskning, og gode forhold for internasjonal og nasjonal nettverksbygging.

CCBIO symposiet er en kombinasjon av inviterte internasjonale og nasjonale eksperter innen kreftforskning, og posterutstilling der yngre forskere får anledning til å presentere sin forskning. Av internasjonale talere kan vi nevne styreformannen i Nobelstiftelsen, Carl-Henrik Heldin, og videre John Heymach, Angela Nieto, Robert Gale, Jean-Christoph Bourdon, Krister Wennerberg, Diane Bielenberg, Salem Chouaib, Frederic Amant, Janine Terra Erler and Jeanette Woods. I tillegg vil vi få høre fra både CCBIO-forskere, andre nasjonale kreftforskere, og fra lovende unge forskere.

Meld deg på før det blir fullbooket og innen fristen 19. mars – velkommen skal du være!

Du finner programmet og registreringsskjema på www.ccbiosymposium.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *