Smaken av balanse – Likestilling- og mangfoldskonferanse 4. desember

Universitetet i Bergen inviterer til den årlige dagskonferansen om likestilling 4.desember.
Dette er den fjerde konferansen i rekken for oppfølging av Handlingsplan for likestilling 2012 – 2015. Planen går ut til nyttår, og det er tid for oppsummering og å peke på veien videre. I de tidligere konferansene har vi fokusert på ulike diskrimineringsgrunnlag, på hvordan holdninger og fordommer skapes og vedlikeholdes, hvilke konsekvenser det har for rekruttering av medarbeidere og for arbeidsmiljøet, læringsmiljøet og forskningen.
På denne siste konferansen i rekken ønsker vi å vie tid til oppsummering og refleksjon rundt de erfaringene vi har høstet med denne planen. Samtidig vil vi også presentere Balanseprosjektet og resultatene fra det så langt, da er prosjektet nærmere 2 år inne i prosjektperioden.
Konferansen åpnes av rektor Dag Rune Olsen og avsluttes med en paneldebatt. Programmet er foreløpig ikke helt klart, men vi kan love en spennende og interessant dag både når det gjelder det faglige og det kulturelle innholdet.
Meld deg på her. Arrangementet er gratis.

Vennlig hilsen

Janicke Stople                                                 Mona Grindheim Matre
HR-direktør                                                      Rådgiver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *