Utlysning av Norgesuniversitetets prosjektmidler 2016. Invitasjon til søkerseminar 27. mai 2015.

Prosjektmidlene skal stimulere til og fremme utvikling og bruk av teknologi for læring og fleksible studietilbud i høyere utdanning, og fremme utdanningssamarbeid mellom høyere utdanning og arbeidsliv gjennom bruk av læringsteknologi.

Studieadministrativ avdeling v/Kontor for etter- og videreutdanning koordinerer og administrerer søknadsprosessen. Avdelingen inviterer miljøer som vurderer å søke prosjekt-midler til et søkerseminar 27. mai kl 0900-1100 i seminarrom 304A, Sydneshaugen skole.

For mer informasjon og påmelding:
Påmelding til søkerseminar (innen 26. mai)
Informasjonsbrev
Utlysning
Føringer
Kriterier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *