Seminarserie i regi av K1 og K2

Per BakkeNeste uke (5/3) starter seminarserien
”Perspectives in Translational Medicine” i regi av K1 og K2. Tiltaket er
tidligere omtalt i denne spalten av Stefan Johansson.

Han er leder for gruppen som har ansvar for serien.
Hensikten med seminarserien er at ulike forskningsgrupper ved K1 og K2 skal presentere egen forskning på en måte som stimulerer til samarbeid med andre grupper på K1 og K2. En forutsetning for at dette skal bli vellykket er at etablerte forskere setter av tid til å delta på seminaret. Da kan både den som presenterer emnet, andre faste vitenskapelig ansatte og ikke minst stipenidater og postdoc få noe ut av det. Serien ble nylig diskutert på strategiseminaret for K2 sine forskningsgruppeledere og fagområdeledere, og en rekke forslag til tiltak for å gjøre dette til en god møtearena ble lagt frem.

Det første foredraget er ved Bjørn Tore Gjertsen: Personalized Medicine -how personal can we get? Sted: store auditorium, sentralblokken 5/3 kl 14.15. Møt frem. Kjenner jeg Bjørn Tore rett, er det store sjanser for at det er vel anvendt tid.

Per

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *