Nyansatt på K2 – Beate Andersen

Hei😊 Mitt navn er Beate Andersen og jeg er nyansatt seniorkonsulent fra 1/1-23 ved Broegelmanns Forskningslaboratorium (BFL). Jeg skal jobbe med lederstøtte til forskningsleder og forskere tilknyttet BFL. Videre skal jeg arbeide med BFLs økonomi og de eksterne prosjektene ved forskningsgruppen; budsjettering, rapportering, prosjektsøknader, andre administrative oppgaver og være et knutepunkt i forskningsgruppen.

Jeg liker godt at jobben er selvstendig og at jeg kan jobbe ut ifra langsiktig planlegging av arbeidsoppgavene i tillegg til de daglige gjøremål.

Jeg har blitt veldig godt mottatt både av mine kollegaer i 5 etg og administrasjonen i 8 etg og tror at jeg kommer til å trives godt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *