Tusen takk til Bergithe Oftedal for innsatsen som «frontrunner»

Bergithe var K2 sin «frontrunner» i Koronatiden og var vår primære kontakt for spørsmål angående digital undervisning. Nå har fakultetet bestemt at de skal slutte med frontrunnerprogrammet. Fra nå av er studieadministrasjonen førstelinjekontakt (studie@kliniskmedisin.uib.no). Dessuten er det mange nyttige nettressurser tilgjengelige, denne nettsiden (https://www.uib.no/med/136919/undervisning-h%C3%B8sten-2020-ved-det-medisinske-fakultet) er for eksempel et godt utgangspunkt for hjelp til selvhjelp. Også læringslabben har mange nyttige råd (uib.no/læringslab). På Teams kan «K2 digital undervisning» anbefales for alle forelesere. Vi har også skaffet flere låne PCer til undervisning, ta kontakt med Julie (julie.stavnes@uib.no).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *