Disputas – Yaping Hua

Yaping Hua disputerer for Ph.d. graden mandag 4. mai 2020

Prøveforelesing: Mandag 4. mai 2020 kl. 10:15.
Oppgitt emne: “Traditional Chinese Medicine (TCM) in treatment of cancer – clinical effects on tumor size, survival, and metastasis”                                                                                                      For tilgang til digitalt møterom: https://tinyurl.com/YapningHua

Disputas: Mandag 4. mai 2020 kl. 12.15.
Avhandlingens tittel: “Discovery and characterization of novel STAT3 and androgen receptor inhibitors in prostate cancer cells”                                                                                                          For tilgang til digitalt møterom: https://tinyurl.com/YapningHua

  1. opponent: Professor José Carlos Machado, University of Porto, Portugal
  2. opponent: Førsteamanuensis Gerd Berge, UiT The Arctic University of Norway
  3. medlem av komiteen: Professor Lars Herfindal

Disputasen blir ledet av professor Silke Appel

Åpent for alle interesserte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *