Årets søknadsrunde til Norges forskningsråd

Nytt år betyr ny søknadsrunde til Norges forskningsråd som i år har frist 6. mai. Det er ikke kommet ut noe informasjon men mest sannsynlig vil en ha mulighet til å søke på helseprogrammene BEHANDLING, BEDREHELSE og HELSEVEL og programmet FRIPRO som er åpent for alle tematiske områder. Innen FRIPRO kan en søke om forskerprosjekt, mobilitetsstipend og unge talenter. Mobilitetsstipend og unge talenter er rettet mot forskere på et tidlig stadium i karrieren, 2-7 år etter disputas med mulighet for å trekke fra tid for permisjoner, etc.

Det går rykter om at det neste fellesløftet (Toppforsk) også vil ha frist 6.mai. Dette er et program for å utvikle sterke forskningsmiljøer til å bli internasjonalt ledende innenfor sine fagfelt. Ingenting er bekreftet men svar gjerne i spørreskjemaet (lenke under) om dette programmet er av interesse så tar vi kontakt når vi får mer informasjon.

Instituttet vil gjerne vite hvem som planlegger å søke i år for å kunne planlegge administrative ressurser. Vi ber de som planlegger å søke om å fylle inn skjemaet innen 31.januar, det tar 2 min:

https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=7844053

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *