HMS-hjørnet

Innføring EcoExposure

UiB er pliktig til å føre register over ansatte og studenter som er eller kan bli eksponert for stoffer som kan gi alvorlige sykdommer over tid. UiB og K2 skal benytte EcoExposure som eksponeringsregister. Vi får besøk av Bente-Lise Lillebø fra HMS-avdelingen, som skal informere om systemet og hvordan man gir tilganger. Brukerne skal selv registrere i EcoExposure, men koordinatorer og administratorer for de forskjellige gruppene skal gi tilgang til brukere i sin gruppe. Første møte blir avholdt i slutten av mai og er for administratorer og koordinatorer. Det blir eget informasjonsmøte for alle brukere før sommeren – informasjon om møtet kommer.

Du kan lese mer om EcoExposure på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *