Minneord Michael Brauckhoff

BrauckhoffMichael Brauckhoff døde brått på vei til arbeid onsdag morgen 10.september 2014, 48 år gammel. Det var en ufattelig tung og uventet beskjed å få.

Michael Brauckhoff ble ansatt som professor ved Universitetet i Bergen og overlege ved Kirurgisk klinikk, Haukeland Universitetssykehus i 2008. Hans store engasjement, evner og arbeidsinnsats gjorde ham til en fremragende kliniker, forsker og lærer. Han var både en genuin forsker og en dyktig lege verdsatt av pasientene. Han var en høyt respektert kirurg med flere verv innen det nasjonale og internasjonale endokrinkirurgiske miljøet.

Ektefelle og tre barn har lidd et uerstattelig tap. Vi har mistet en usedvanlig dyktig og kjær kollega.

Turid Aas og Jan Erik Varhaug
på vegne av kollegaene

5 kommentarer til “Minneord Michael Brauckhoff

 1. Torsten Glas

  Wir haben einen wirklichen, guten Freund verloren.
  Wir werden Dich nie vergessen, lieber Micha.
  Annette und Torsten aus Leipzig/Deutschland

  Svar
 2. Sebastian Mueller

  I am deeply shocked. I know Micha from the early times of my medical studies in Leipzig in the late 80ies. Back then, we had an intensive and wonderful time. He had recontacted me in the last years, visited me once in Heidelberg, and we had just a phone conversation some weeks ago where he had invited me to visit him in Bergen next Spring. I lose an inspiring friend with an intensive humor.
  Sebastian, Heidelberg

  Svar
 3. Morten Thunestvedt

  Michael Brauckhof opererte meg for kreft i skjoldbruskkjertelen i 2008 og fulgte meg opp siden. Jeg opplevde ham som særdeles dyktig og omtenksom. Han gjorde meg trygg og jeg følte virkelig at han brydde seg om meg. Han ble en av mine ” helter” under mitt første ” alvorlige” møte med helsevesenet.
  Jeg minnes ham med takknemlighet og lyser fred over hans minne.
  Mvh
  Morten Thunestvedt
  5419 Fitjar

  Svar
 4. Odd Konrad Dale

  Jeg ble i kveld så trist da jeg leste at den fantastiske legen som opererte meg for skjoldbruskkjertelkreft i 2010 er gått bort. 20. august 2014 hadde jeg senest dialog med ham om noen utfordringer. Jeg hadde fått lov å ta kontakt om det var noe som bekymret meg. Så hjelpsom og oppofrende, gav meg god veiledning og trygghet. Fred over hans minne, de beste tanker til hans familie.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *