Få en bedre oversikt over ditt forskningsfelt gjennom bibliometri

På dette verkstedet introduserer vi verktøy som kan hjelpe deg å få bedre oversikt over forskningsfeltet ditt.

Mengden forskningslitteratur som er tilgjengelig i dag gjør at det kan være vanskelig å holde oversikt. En grundig (evt. systematisk) kunnskapsoppsummering er den beste måten å skaffe seg oversikt over et tema eller felt på, men det finnes også verktøy som kan hjelpe oss før, i og etter arbeidet med en slik oppsummering. De kan gi svar på spørsmål som: Hvilke tidsskrifter er mest brukt? Hva slags terminologi er brukt, og hvordan har det endret seg over tid? Har jeg gått glipp av noen viktige artikler?

https://www.uib.no/digitallab/158890/f%C3%A5-en-bedre-oversikt-over-ditt-forskningsfelt-gjennom-bibliometri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *