Ukens leder

Godt Nyttår!

Så er jul og fridagene i enden av året over. Håper de fleste har fått en opplevelse av høytid og mulighet til ettertanke, refleksjon og samvær med de en er glad i. Det gir motivasjon og styrke til å ta fatt på et nytt år med nye muligheter.

2022 starter med økende koronasmittebølge pga. omikron-varianten. Det gir en del utfordringer for vår aktivitet, men mitt inntrykk er at det går ganske bra likevel. Vi er blitt vant med denne situasjonen. Heldigvis arbeider vi ved en institusjon som kommer relativt bra ut av det siden de fleste har fast arbeid og aktiviteten ikke er stoppet med konkurs som truer slik andre bransjer opplever. De som jeg synes kommer dårligst ut av det er barn, unge og eldre pga. isolasjon for grupper som har et stort sosialt behov. La oss håpe vaksinasjonsdekningen snart kommer opp på et nivå som gjør at smittebølgene reduseres og normal aktivitet kan gjenopptas.

Med et nytt år er det mange spennende muligheter. Vil minne om søknadsfristene til NFR 2/2 og 9/2. Det er vanskelig, men ikke umulig å nå opp, og den som intet våger, intet vinner. Tilbakemeldingene er bedre enn før og det gir et godt grunnlag for forbedring av søknaden til en neste runde. Vil ellers rette oppmerksomheten til de nye programmene i Horisont Europa. Vi burde søke mer om EU-midler!

Nyt det nye året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *