Ukens leder

Det nærmer seg jul og med det nærmer det seg også en ny runde med søknadsfrister igjen. I den sammenheng vil jeg bare minne på at en skal melde fra via skjemaker at man søker eksterne midler. Dette skal sikre både god søknadsstøtte og at en får tildelt en av våre økonomer for å hjelpe med budsjettet. Og så vil jeg også minne på at det finnes andre finansieringskilder enn NFR, for eksempel EU. Jeg oppfordrer dere til å delta på UiB sin informasjonsdag 14. januar 2022 i aulaen (NB! Krever registrering innen 31.12.21, følg linken for mer informasjon og påmeldingskjemaet.

Jeg håper at dere tar vare på hverandre i denne igjen Corona-pregete førjulstiden, til tross for avlyste felles markeringer.

Ha en riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *