Konferanse: “Åpen med hensikt” 19.-23. oktober

UiB arrangerer konferansen “Åpen med hensikt” 19. oktober-23. oktober i samband med det internasjonale arrangementet “Open Access Week 2020”, som foregår samme uke med fokus på ulike temaer relatert til åpen vitenskap. 

På programmet for konferansen “Åpen med hensikt” finnes ulike arrangement og verksteder som gir en innføring i åpen vitenskap, datahåndteringsplaner (DMP), åpne forskningsdata samt opphavsrett og lisenser tilknyttet digitale læringsressurser. 

Politikk for åpen vitenskap ved UiB ble vedtatt av Universitetsstyret 24. september, og dette tilfører konferansen “Åpen med hensikt” høy grad av relevans og aktualitet for ansatte ved UiB. Politikken lanseres under uken. 

Se her for lenke til programmet og påmelding.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *