“1 kr til Hjertesaken”

vitaHei,

Vi ønsker å informere om årets utlysning av Vita hjertego’ bevilgningen «1 kr til Hjertesaken» som er bevilgning av midler til forskning og annen aktivitet innen forebyggende hjertehelse. 

Mills DA er en stor, norsk matvareleverandør med lang tradisjon for samarbeid med forskningsinstitusjoner. Vi forholder oss til forskningsbasert kunnskap og bestreber at produktene våre skal være i henhold til helsemyndighetenes kostholdsanbefalinger. Vita hjertego’ er en produktserie som er utviklet i samarbeid med ledende forskere innen ernæring, hvor fettsammensetningen er basert på «Vita-ligningen» for en best mulig effekt på kolesterolet. Vita hjertego’ har vært på markedet i snart 20 år og er Mills DA sin spydspiss innen ernæring.

«1 kr til Hjertesaken» utlyser for 2016 opptil kr. 650.000 fordelt på prosjekter innen forskning og annen aktivitet. Bevilgningen fordeles til ett eller flere prosjekter med opptil kr. 475 000 til forskning og kr. 175 000 til annen aktivitet. Frist for innsendelse av søknad er 15. november 2015.

For mer informasjon se vedlegg eller her.
Spørsmål kan henvendes til vitahjertego@mills.no eller vibeke.telle-hansen@mills.no

Mvh
Vibeke Telle-Hansen
Ernæringsrådgiver, PhD
Mob: +47 930 48 873
E-mail: Vibeke.telle-hansen@mills.no

Mills DA
Sofienberggt. 19
PB 4644 Sofienberg
0506 Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *