En hilsen fra avtroppende redaktør

Jeg har vært redaktør for K2-Nytt siden september 2021. Neste uke gir jeg stafettpinnen videre til Inga Kirstine Flaaten Motzfeldt. Inga vil presentere seg selv i neste K2-Nytt, og jeg ber om at fremtidige saker til K2-Nytt rettes til henne: Inga.Motzfeldt@uib.no

Årsaken til min fratredelse er at jeg neste uke starter i ny stilling, en kombinert forsknings- og klinisk stilling ved Revmatologisk avdeling, Stavanger universitetssjukehus. Jeg vil fortsette mitt PhD-arbeid om IgG4-relatert sykdom, og vil således fortsatt være tilknyttet K2 som PhD-student.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg. Ønsker alle en god helg, og lykke til videre med alt det viktige arbeidet som foregår ved K2.

Beste hilsen
Jens Vikse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *