Bli med på OSKE desember 2022!

Foto/ill.: Paul André Sommerfeldt

Nå nærmer det seg den tiden igjen, OSKE12 kjøres i desember og vi trenger deres hjelp.

Administrative ansatte er nødvendig for at OSKE12 i MED12 7. desember skal gå rundt. Denne gangen er det 91 vurderingsmeldte studenter som skal ta eksamen. Det planlegges 4 sløyfer i BB-bygget som kjøres 2 ganger, før og etter lunsj.  I påmeldingsskjemaet velger du hvilke dager du kan delta. Vi ønsker at de som er på sløyfer kan være med å rigge (og rydde) den sløyfen de skal være på.


Foto/ill.: Paul André Sommerfeldt

Påmeldingsskjema: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=13153483

Vi ønsker å få på plass sløyfene i god tid før OSKE12, og det er derfor ønskelig med tilbakemelding seinest fredag 28.oktober

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta! Av erfaring vet vi at mange synes det er utrolig kjekt å få være med på OSKE12. Det er en fin mulighet til å treffe kolleger du ikke ser hver dag, og få et innblikk i hvordan eksamen til studentene fungerer. I tillegg får dere servert gratis lunsj og har mulighet til å mingle i lunsjen.

Dersom dere har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! 
Ingvild Lekven Jonsvoll – 55585407

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *